Dr. Pados Fogszakorvosi Rendelő
Alapítva: 1981

Fontos megjegyzés:

Ez a honlap egy egyszerű honlap, de a miénk. Nem csillog-villog, dübörög, egyszerűen közli az információkat. Nem kívántunk sok pénzért felfogadni trendi készítőket, akik majd úgy elkészítik, hogy mindenkinek leesik az álla az ámulattól, és ugyancsak sok pénzért folyamatosan fejlesztik, minden „felesleges újdonsággal” megfűszerezik.
Ezért mi készítettük, látszik is rajta. A fontos dolgokat rátettük, a haszontalan, bár divatos dolgokat nem tartjuk fontosnak. Az így el nem költött (azaz kidobott) pénzt inkább a fogászati kezelésben hasznos, modern készülékek és csúcsminőségű anyagok vásárlására fordítjuk!
Nem alkalmazunk miniszoknyás hoszteszlányokat, akik a munkaidejük 90%-ában a körmeiket festegetik és telefonon csicseregnek a barátnőikkel, hanem jól képzett és a munkájuk iránt elkötelezett asszisztenseket, akik az asszisztálás mellett az ajtót kinyitják Önöknek, és a szükséges telefonhívásokat is elintézik.
Nincs lapos tévé a váróban, de barátságos zene szól, és amennyire lehetséges, igyekszünk a váróban töltött időt a minimálisra csökkenteni. Nincsenek cukros, színes levek és kávégép, de egy pohár egészséges ásványvízre, vagy cukor nélküli teára szívesen megvendégeljük.
Nincsenek havi akcióink, „csak most, csak Önnek” kampányaink, inkább, amennyire lehetőségeink, adó- és egyéb járulékfizetési kötelezettségeink, a magas közüzemi díjak, a minőségi, de drága anyagok és felszerelések engedik, próbáljuk reális szinten tartani árainkat.
Nem járunk flancos bálokba és egyéb procc helyekre, inkább minőségi továbbképzéseken veszünk részt, és anonim módon támogatunk karitatív tevékenységeket és civil szervezeteket.
Ha az Ön számára nem elfogadhatók a leírtak, sajnáljuk, de így tartjuk helyesnek.
Ha a fentiek szimpatikusak vagy elfogadhatóak az Ön számára, örülünk neki, ha nem, de ennek ellenére szeretné, ha mi végeznénk el Ön vagy családja kezelését, állunk rendelkezésére minden erőnkkel és tudásunkkal.