Dr. Pados Fogszakorvosi Rendelő
Alapítva: 1981

Orvosaink

Dr. Pados Róbert Béla

1957. augusztus 4-én, Budapesten született, nős (felesége, Rena a Bt. szervezési és adminisztrációs munkáit végzi), leánya, Dóra turizmus- vendéglátás közgazdászi (BSc) szakon végzett, lakberendezést tanult, de jelenleg művészi körömépítéssel foglalkozik, fia, Márk az ELTE mesterképzésen (MA) végzett, adatelemzőként (data scientist) dolgozik. Pados Róbert 1980-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. 1982-ben szakvizsgázott, jeles eredménnyel. Az Orvosegyetem Szájsebészeti Klinikáján, majd a Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgozott. Gyógyító és oktató munka mellett tudományos kutatással is foglalkozott, 24 tudományos közleménynek volt szerzője és szakmai konferenciákon 32 előadást tartott. 1981-ben nyitotta meg a magánrendelőjét (lásd: A rendelő története). Jelenleg a Dr. Pados Bt. tulajdonosa és vezető orvosa. Szakorvosi továbbképzéseken rendszeresen részt vesz, hazaiak mellett Hollandiában és Finnországban is tanult. Általános fogászat mellett szájsebészettel, implantológiával, gnatológiával (állkapocs-ízületek betegségeivel) és esztétikai fogászattal is foglalkozik. 2006-ban az új típusú szakvizsgarendszerben, konzerváló fogászatból és fogpótlástanból szakvizsgázott, kiválóan megfelelt eredménnyel. Angolul beszél, középfokú nyelvvizsgája van. A fogászat mellett harcművészeteket és önvédelmet gyakorol és oktat, 6 stílusból feketeöves, ezen belül 5. danos judóból és Kodokan önvédelemből is.(www.takenoko.hu) . Világbajnokságon és hazai versenyeken is nyert már aranyérmet. A Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karán edzői oklevelet szerzett. Maradék szabad idejében szívesen jár komolyzenei koncertekre, továbbá rendszeresen fut és túrázik. 4 martonon, számos félmaratonon és teljesítménytúrán vett részt.

Dr. Kaszap Anikó

1969. augusztus 12-én, Budapesten született. 1992-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Másodéves egyetemista korától dolgozik a Dr. Pados Fogszakorvosi Rendelőben, eleinte asszisztensként, szájhigiénikusként, majd orvosként. Végzése után, egyetemen kívüli képzésben, fogszabályozást tanult, így az általános fogorvosi feladatok mellett, fogszabályozással és gyermekfogászattal is foglalkozik. Továbbképzéseken rendszeresen részt vesz. Idejének nagy részét lekötik a gyermekei, a maradék szabad idejében olvas, zenét hallgat és úszni jár.

Dr. Keresztes Barbara Zsuzsanna

1988. július 23-án született Budapesten. Tanulmányait 2015-ben fejezte be a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. 2015 nyarától dolgozik a Rendelőben, mint rezidens fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgára készül. Továbbképzéseken rendszeresen részt vesz. Angolul beszél, középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Szabadidejében szívesen kirándul.

Dr. Papp Zsófia

1994. november 13-án született Budapesten. Egyetemi tanulmányait a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán folytatta, 2019-ben végzett cum laude minősítéssel. A Rendelőben 2020 őszétől dolgozik, általános fogorvosi feladatok ellátásában vesz részt. Érdeklődése középpontjában a konzerváló fogászat, fogpótlástan és esztétika áll. Angolból középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Szabadidejében jógázik, falat mászik, kirándul, olvas.

Rendelő története

1981 májusában nyitottam meg a Rendelőt az akkori Lenin, most Erzsébet körúton. A Rendelőt egy másik fogorvostól béreltem, heti kétszer két órára. A bérleti díj kicsit magasabb volt, mint a fizetésem, amit a Semmelweis Orvostudományi Egyetem orvosaként kaptam. Küzdelmes időszak volt! Minden megkeresett forintomat új anyagok és eszközök vásárlására fordítottam. A bérleti díjat többször emelték, és a szűk rendelési idő miatt új megoldás után kellett néznem. Csak a saját rendelő volt az egyetlen megoldás. Jelentős kölcsönökből (bank, családi, baráti) egy kis lakást vásároltam.
Az első saját rendelőt 1983 áprilisában a Rákóczi út 80. számú házban nyitottam. Itt nem volt időkorlátom, bármeddig dolgozhattam. Mivel napközben az Egyetemi Klinikán dolgoztam, a rendelés sokszor a késő éjszakába nyúlt. Nem kellett bérleti díjat fizetnem, így a rendelő fejlesztésére többet fordíthattam. Ekkor már ismertem Petykó Irént (jelenlegi vezető asszisztensemet, anyagbeszerzőmet, adminisztrátoromat és feleségemet), aki mindenben segített és asszisztált. 1988-ban másodéves fogorvostan-hallgatóként kezdett dolgozni a Rendelőben Kaszap Anikó, aki jelenleg is itt dolgozik, és az általános fogászat mellett a fogszabályozási teendőket végzi nagyon magas szinten. Közben született két gyermekem, 1986-ban Dóra és Márk, 1988-ban, mindketten dolgoznak. Ezért a rendelővel együtt lévő lakást kinőttük, és a gyermekeknek is valamilyen zöldövezetben lévő lakóhelyet szerettem volna biztosítani. Így újra költöznünk kellett. Máriaremetén találtunk új otthonra, ahol jelenleg is élünk.
A jelenlegi Attila út 71. alatti rendelőben 1990 februárjában indult a munka. Eleinte egy, majd két széken. 1995-től a Rendelő a Semmelweis Egyetem által akkreditált külső képzőhelyként működik. Azóta több orvos tanult, dolgozott és készült fel a szakvizsgára vezetésemmel. 2015-től dolgozik a Rendelőben Dr. Keresztes Barbara rezidens fogorvos, aki posztgraduális képzés keretében készül a konzerváló fogászati és fogpótlástani szakvizsgára.